Kunstzinnig werk & Coaching

Praktijk de Merel is een metgezel voor u op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en levensvragen. Ik laat u graag kennis maken met kunstzinnig werk, ook wel “Healing Art” genoemd. Het werkt helend, door de verbindende werking tussen verstand, intuïtie en (onbewuste) gevoelens.
Kunstzinnig werken brengt vaak vernieuwde inzichten. Het is één van de wegen die u uw eigen schat aan wijsheid laat ontdekken. Het kunstzinnige werk dat u creëert,  is een positieve en inspirerende reminder hieraan.

Tevens is kunstzinnig werken een fijngevoelige, heilzame methode wanneer gevoelens (nog) te kwetsbaar zijn om in taal uitgedrukt te worden. De taal van tekeningen is dan een helend middel. Daarom wordt ook vaak met kinderen gewerkt via de taal van tekeningen. Zelf eens ervaren? u bent van harte welkom! Ervaring met kunstzinnig werk is niet nodig.

Coaching kan ook zonder kunstzinnig werk plaatsvinden.  Praktijk de Merel maakt  gebruik van kennis en ervaring uit het systemisch werk (“familieopstellingen”) en energetisch werk . U bent welkom met vragen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling; levensvragen, opvoeding en/of spiritualiteit. Samen met u wordt gekeken welke werkwijze het beste past bij u.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u een e-mail sturen naar ingeborg@praktijkdemerel.nl/a>